DoeDi

Gerookte aubergine vormt de basis van deze heerlijke doedi spread.

Ingrediënten: gerookte aubergine, pompoen, tomaat, knoflook, Saffraan en Perzische kruiden.

Doedi is een heerlijke spread die zowel koud als warm kan worden geserveerd.

Indien warm: verwarm dan de Doedi in de magnetron of op laag vuur tot circa 50 ºC.

Is lekker als spread op toast, stokbrood, tortilla’s chips enz. of als bijgerecht bij rijstgerechten.

BoeRani

Gerookte aubergine vormt de basis van deze heerlijke boerani spread.

Ingrediënten: gerookte aubergine, yoghurt, knoflook en Perzische kruiden.

Boerani is een heerlijke spread die uitsluitend koud wordt geserveerd.

Is lekker als spread op toast, stokbrood of tortilla’s chips enz.

BaDem

Gebakken aubergine vormt de basis van deze heerlijke badem spread.

Ingrediënten: aubergine, ui, knoflook, walnoot, Saffraan en Perzische kruiden.

Badem is warm geserveerd op z'n lekkerst.

Verwarm de Badem in de magnetron of op laag vuur tot circa 50 ºC.

Is lekker als spread op toast, stokbrood, tortilla’s chips enz of als bijgerecht bij rijstgerechten.

KaaYi

Gebakken courgette vormt de basis van deze heerlijke kaayi spread.

Ingrediënten: Courgette, aardappel, knoflook, tomaat, Saffraan en Perzische kruiden.

Kaayi is een heerlijke spread die zowel koud als warm kan worden geserveerd.

Indien warm: verwarm dan de Doedi in de magnetron of op laag vuur tot circa 50 ºC.

Is lekker als spread op toast, stokbrood, tortilla’s chips enz of als bijgerecht bij rijstgerechten.